Moqui Coaching

Paarden / Coaching / Petra

Over Petra

Hoe het begonnen is. De liefde voor dieren is er altijd geweest. In het bijzonder voor paarden. Van kleins af aan heb ik paard gereden op de manege en heel mijn jeugd daar doorgebracht.

In 1988 kreeg ik Vadim een Arabische Volbloed, mijn eerste eigen paard. Daarna ben ik een aantal jaren Arabische Volbloeden gaan fokken.

Door interesse in mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik een 4 jarige HBO studie gevolgd bij de Academie voor Polyenergetische Therapie; dit is een effectieve methode die op de persoon wordt afgestemd. Hierna volgde een Medische Basisopleiding op HBO niveau bij Atma.

Door het fijne karakter en intelligentie van Vadim is de droom ontstaan om mijn therapeutische kennis en de voorliefde voor paarden te combineren.

Vanaf 2008 heb ik mij gevestigd in het Drentse Drouwenermond en staan de paarden aan huis. Hierdoor ontstond de mogelijkheid mijn ideeën uit te voeren.

Vervolgens heb ik de opleiding tot Gecertificeerde Basis en Kindercoach volbracht bij Caprilli Coaching en Training om te gaan coachen met behulp van paarden.

Wat ik het mooist vind

Ik ben dankbaar dat ik hier woon samen met mijn man Joop. Een prachtige plek in de natuur met mijn grootste liefdes om mij heen. Als ik zie dat iemand geholpen wordt door de gave van paarden om samen te verwerken wat moeilijk is, is dat voor mij het mooiste werk wat er is.

Adres

Drouwenermond

Telefoonnummer

+31 6 41198281