Moqui Coaching

Paarden / Coaching / Petra

Hele fijne paardencoaching sessie van petra gehad.

Zij heeft rustige en prettige benadering.
Tijdens mijn sessie kwamen verschillende dingen aan bod zoals grenzen stellen en keuses maken. Door hier samen met het paard als spiegel mee bezig te zijn kreeg ik andere inzichten over mijn eigen handelen.
Dit heeft mij erg geholpen knopen door te hakken en meer mijn grenzen aan te geven. Ik vond de sessie een prettige ervaring die mij meer rust in mijn hoofd heeft gegeven.

Bedankt hier voor 😘

Winnie

Na een aantal sessies bij Petra wil ik graag mijn verhaal met jullie delen! Ik moet toegeven dat ik voordat de sessies begonnen dacht ‘kan je er echt iets mee bereiken, is het wel iets voor mij? Mijn antwoord is ‘JA, je kunt er iets mee bereiken!’. Dus voor degene die twijfelen, geef het vooral een kans! Je gaat geen spijt krijgen. Het is bijzonder om te zien hoe je door middel van een dier zo dicht bij jezelf of tot de bron komt en beter begrijpt waarom iets in je leven loopt zoals het loopt. Op een ongedwongen manier. Je kunt bevestigingen krijgen wat jou helpt om dingen beter los te laten of bijvoorbeeld om dingen beter naast je neer te leggen. Geen enkel ander soort coaching kan dit naar mijn idee beter in kaart brengen. Ik hoop dat dit je heeft geholpen als je twijfelt bij het maken van een afspraak. Heel veel succes, want waarschijnlijk lees je dit als je in jezelf wilt investeren en ben je dus al op de goede weg!
Ashley

Ik vond het heel bijzonder. Eigenlijk begrijp ik niet zo goed hoe het werkt, maar je merkt wel dat lieve Eden spanning van je weg neemt. Knap hoe ze reageert als ik ergens iets lastig vind. Ze voelt het precies. Dankjewel Petra voor je lieve begeleiding.
Stephanie

“Wat een kadootje om een sessie met Petra en Eden te mogen ontvangen!

Ik was verbaasd hoe snel Eden de dingen die spelen in je leven oppikt en laat zien. Ook als je er helemaal niet bewust van bent. En hoe mooi was het dat zij tijdelijk even de rol “speelde” van iemand met wie ik iets wilde uitwerken. Ik herkende het gedrag onmiddellijk. Door de vragen die Petra me stelde kwam de ontlading al snel en kwam er voor mij weer lucht in de situatie. Geen lange praatsessies met zwaar beladen emoties, maar heel zacht, liefdevol en snel. Zo heb ik het ervaren. Ik zat al een tijdje tegen een burn-out aan, maar deze sessie heeft mij weer lucht en nieuwe energie gegeven.

Dankjewel Eden en Petra. xx”

Esther

Ik heb een leerzame coachingssessie gevolgd bij Moqui Coahing die ik iedereen wil aanraden!

Wat mij opviel is, dat hoewel ik een paardenmens ben, je dit helemaal niet hoeft te zijn voor de sessie. Vanaf een afstand worden er signalen afgegeven door het paard die Petra vervolgens leest. Aan de hand daarvan stelt ze je vragen en kom je echt direct bij de kern uit. Nooit meer uren lang je verhaal doen aan een vreemde, en wat je niet wil vertellen dat houd je bij jezelf.
Doordat Petra erg betrokken is en je op je gemak stelt, voel je je snel thuis en ontstaat er direct een vertrouwensband waardoor je soms ook nog wel even wilt napraten en je ook wordt uitgenodigd om je gevoel met haar te delen.

Het enige wat je zelf hoeft te doen, is er te zijn. De rest gaat vanzelf!

Ik hoop snel nog een keer een sessie te kunnen volgen, want het heeft me geholpen om situaties van een andere manier te bekijken.

Vera

Foto’s

Adres

Drouwenermond

Telefoonnummer

+31 6 41198281